WAM LED SCREENS

Over WAM LED screens

Wij vertellen je graag wat meer over de geschiedenis van ons bedrijf!

In 2006 is Marcel Wamsteker vanuit eigen passie begonnen met WAM Sound&Light. Marcel was altijd al thuis in de branche en besloot zijn passie achterna te gaan en voor zichzelf te beginnen. En dit bleek een groot succes te zijn waarna Marcel in 2013 besloot een extra tak op te zetten voor de groeiende vraag naar LED screens op feesten en grote evenementen: WAM LED screens. Om de klant zo goed mogelijk te helpen was het vanaf nu mogelijk om via WAM LED screens professionele LED screens te huren en in sommige gevallen ook te kopen.

Van toen naar nu

Nu vele jaren later is WAM LED screens uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van LED screens. Je kan vrijwel voor al je vragen rondom LED screens terecht bij ons. Wij verhuren Mobiele LED schermen op trailers, en modulaire schermen aan trussen. Maar ook beamers, beamerschermen en randapparatuur zijn voor ons geen probleem. We hebben een eigen pand waar wij onze klanten de toepassingen kunnen laten zien, dit pand zit op het industrieterrein De Waterman in Rijsbergen. Hier zit ook ons kantoor en werken we samen met het moederbedrijf WAM Sound&Light aan het neerzetten van de beste evenementen en voorzien we feesten van de beste entertainment.

WAM Sound&Light

Regel je een evenement, trouwfeest, muziekavond of verjaardagsfeest dan wil je natuurlijk het beste geluid en de beste special effects/spotlights enzovoorts. Hiervoor kun je terecht bij ons moederbedrijf WAM Sound&Light. Bij WAM Sound& Light helpen we je graag met:

  • Geluidsapparatuur
  • Licht- en effect apparatuur
  • Het boeken van artiesten
  • Het volledig verzorgen van evenementen
  • Plug-and-play apparatuur

Ben je geïnterreseerd in een van onze diensten, of in de diensten van WAM Sound&Light? Neem dan contact met ons op en we ontvangen je graag op locatie!

HAAL MEER UIT JE EVENEMENT!